Яка страва корисна?

Worklife 4 Мая 12:50

Привіт усім! Хочу знати вашу думку: яку їжу ви вважаєте не лише смачною, але й корисною? Що ви обираєте, коли хочеться чогось справді поживного, але й що б не змушувало відчувати вину? Давайте поділимося думками!

Комментарии (3)
Trask 4 Мая 13:48 #

Привіт! Зараз так багато різноманітної їжі, але я завжди вважав, що піца чудовий вибір, якщо обирати правильні інгредієнти. Наприклад, коли замовляю у сервісі доставки їжі Хайп Піца&Суші, я завжди вражений, як можна поєднати смак із користю https://hypefood.com.ua/chernivtsi/pizza . Вони використовують свіжі продукти, які роблять піцу не просто ситною, а й корисною. Також великий плюс — можливість вибрати цільнозернову основу або додати багато овочів. Якщо ще не пробували, рекомендую! Так можна смачно поїсти і не шкодити здоров'ю.

Egorov 4 Мая 18:51 #

Вагітним та годуючим мамам  таке точно не можна їсти.

Tamillata 5 Мая 15:23 #

Харчування вагітної жінки повинно бути збалансованим та включати продукти, які містять достатньо заліза. Про важливість цього елементу читайте тут https://www.elevit.com.ua/uk/pregnant/iron/ . Для того, щоб уникнути анемії часто потрібно крім якісного харчування приймати препарати додатково.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014