Сушка: Гарбуз

Автор: richinna 14 Ноября 2016
Сушка: Гарбуз
Якщо Ксюша відкрила для себе в Карпатах грибну юшку з білих сушених грибів,то я звідти привезла ідею з сушеним гарбузом, який є смачним і солодким перекусом, нічим не гіршим за сушену диню)))

Потрібно:

  • Гарбуз (мускатних,солодких сортів) 1 кг
Гарбуз помити,розрізати на часточки та почистити від шкіри і насіння.
Тонко нарізати на тертушці-шатківниці. 
Та розкласти на піддони сушарки.
Сушити гарбуз в електросушці при температурі 70 град. 3-4 години. 
Смачний і корисний перекус))) Спробуйте! 






Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 16 Ноября 2016
# 0

Незаменимая штука в походах-путешествиях. И просто пожевать (с пользой) в дороге, и в кашу на костре добавить, и... на диете посидеть! Эх, хороша электросушка!

richinna 16 Ноября 2016
# 0

Это,да!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014