ВЕРЕЩАКА, забуті рецепти України

Автор: Kalyac 26 Марта 2023
ВЕРЕЩАКА, забуті рецепти України
Неймовірно смачна страва виготовлена з використанням бурякового квасу.

Інгредієнти

  • Свинячі ребра або м'якоть 1.7 кг.
  • Цибуля ріпчаста велика 2 шт.
  • Часник 1 шт.
  • Квас буряковий 1 л.
  • Панірувальні сухарі 3 ст. л.
  • Чорний перець 15 шт
  • Духмяний перець 10 шт.
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Сіль
  • Сире сало або рослинна олія
Висмажуємо сало і прибираємо шкварки або просто використовуємо соняшникову олію. Обсмажуємо ребра, дістаємо і в жир, що залишився, кидаємо дрібно порізану цибулю. Пасеруємо цибулю і в процесі додаємо дрібно порізаний часник. Знову викладаємо ребра, додаємо спеції та заливаємо квасом. Тушкуємо доки м'ясо не стане м'яким, засипаємо панірувальні сухарі для згущення підливи і можна їсти. Завдяки квасу смак страви просто не передати. Приємного АППЕТИТУ!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 19 Сентября 2023
# 0

Забуті українські рецепти — це так цікаво)

Дякую за нагадування.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014