Гарбузово-імбирний крем-суп з селерою

Автор: richinna 25 Ноября 2018
Гарбузово-імбирний крем-суп з селерою
Надзвичайно ароматний і зігріваючий крем-суп з гарбузом, коренем селери та імбирно-часниковим відтінком.

Потрібно:

  • Гарбуз 400 г.
  • Каптопля 300 г.
  • Корінь селери 400 г.
  • Корень імбиру 2 ст. л.
  • Часник (зубчик) 3 шт.
  • Вершки 100 мл.
  • Оливкова олія, вершкове масло по 1 ст. л.
  • Сіль, мускатний горіх, чорний перець -за смаком
  • Мікрогрін соняшника і редиса, гарбузове насіння для подачі
  • Вода(бульйон) 1 л.
Картоплю порізати кубиком, скласти в 2,5-3 л каструлю, залити водою або бульйоном, варити до того, як картопля почне розварюватися. 
В широку сковороду влити оливкову олію викласти масло увімкнути середній вогонь і одразу додати придавлені зубчики часнику, тертий імбир і нарізану цибулю. Через хвилину додати нарізану брусочками корінь селери, смажити 2 хвилини помішуючи, та додати порізаний кубиком гарбуз. Накрити кришкою і тушкувати овочі на повільному вогні до м'якості.
Вміст сковорідки додати в каструлю з картоплею і бульйоном, натерти мускатний горіх, свіжозмелений чорний перець і сіль(~1,5 ч.л.). Все збити блендером до однорідності, влити вершки і помішуючи прогріти на повільному вогні.
Подавати гарбузово-імбирний крем-суп з селерою посипавши підсмаженим насінням гарбуза та мікрогріном соняшника і редиса. 
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 25 Ноября 2018
# 0

Очень красивая подача и вкусный и полезный суп. Спасибо.

richinna 27 Ноября 2018
# 0

Дякую на здоров'я! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014