Курка в медово-гірчичному маринаді

Автор: Oksana_sadova 29 Января 2017
Курка в медово-гірчичному маринаді
Таким чином  можна приготувати курячі крильця або цілу курку.

Ингредиенты

  • курячі гомілки або стегна 4-6 шт.
  • зерниста гірчиця 3 ч.л.
  • мед 3 ст. л.
  • олія 3 ст. л.
  • сік невеликого лимона
  • зелень
  • зубчик часнику 1-2 шт.
  • сіль
  • мелений чорний перець
Стегенця або гомілки кладемо у миску.
В окремій посудині перемішуємо всі інгредієнти для маринаду.
Заливаємо маринадом курку та ставимо у холодне місце  мінімум на 30 хвилин, можна на ніч.
Викладаємо курку у форму. Залишки маринаду зберігаємо - вони знадобляться для змащування курки в процесі запікання.
Ставимо у розігріту духовку до 200С і запікаємо до готовності, близько 40 хвилин. У процесі змащуємо залишками маринаду.
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Января 2017
# 0

Дуже апетитна скориночка! Один із улюблених маринадів!

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

ДякуюДуже сподобався такий маринад

SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# 0

Очень вкусно!

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Дякую,Cвітлана Дуже смачно вийшло

richinna 29 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014