Рогалики з маком

Автор: richinna 8 Января 2017
Рогалики з маком
Листкове тонке і хрустке тісто, яке добре підходить для випічки рогаликів, коржів для наполеону та домашнього печива. 

Потрібно:

  • Борошно пшеничне 300 г
  • Маргарин 200 г
  • Сметана 200 г
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Макова начинка 400 г
  • Цукрова пудра 100 г
Борошно перетерти з маргарином в крихту, додати сіль і сметану та замісити тісто.
Взагалі по рецепту(казала невістка з Ужгорода))) що тісто замішується ножем.
В перетертому борошні з маргарином робиться ямка, додається потроху сметани і ножем підготрається борошно ножем в середину, доки не закінчиться сметана.
Тісто винести на холод на дві години. 
Розрізати тісто на 6 кусків. 
Розкачати тісто, якомога тоньше, розрізати на трикутники та викласти макову начинку по 1 ч.л. 
В мене макова начинка з цукатами. 
Сформувати рогалики.
Випікати рогалики на пергаменті при температурі 200 град. 20 хвилин.
Дати рогаликам з маком остигнути та припудрити рогалики цукровою пудрою. 


Рогалики з маком мають дуже ніжне, хрустке, тонке і ароматне листкове тісто і багато соковитої начинки.




Смачних і Веселих Різдвяних Свят!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 8 Января 2017
# 0

Гарненькі рогалики.

richinna 8 Января 2017
# 0

Дякую,Катруся!

konfairy 9 Января 2017
# 0

Які гарні та тоненькі! Їхні круасани відпочивають. Ой, а тарілочка яка і чашечка 

richinna 9 Января 2017
# 0

тарілочку купила, а чашечку в куми конфіскувала для фото Дякую,Женя!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014