Салат з виноградом і куркою

Автор: richinna 30 Декабря 2018
Салат з виноградом і куркою
Легкий салат з виноградом, рукколою, запеченим курячим філе і мікрогріном люцерни. 

Потрібно:

  • Куряче філе(запечене) 100 г.
  • Руккола 20 г.
  • Мікрогрін люцерни 20 г.
  • Виногоад 5 шт.
  • Бальзамічний соус, заправка вінегрет за смаком
Куряче філе намастити вершковим маслом і медом, посолити, поперчити і запекти в духовці 15 хвилин при 180 град., остудити. Блюдо полити бальзамічним соусом, викласти листя рукколи. 
На один край рукколи викласти мікрогрін люцерни і тонко нарізане куряче філе. Виноград розрізати навпіл, розкласти на рукколу. Полити заправкою вінегрет з додаванням малинового бальзамічного оцту.
Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014