Швидкі солоні помідори у власному соку

Автор: richinna 30 Июля 2015
Швидкі солоні помідори у власному соку
Солоні помідори з  часником та зеленню за 1-2-3 доби.
Два смачних та швидких рецепти.
Помідори з часником і кропом, та
Помідори з петрушкою,цибулею і перцем.

Для помідор з часником і кропом:

  • Помідори(невеликі) 6 шт. 500 г
  • Кріп зелений 0,5 пучка
  • Часник 1 головка
  • Сіль 2 ч.л.
Часник з кропом посікти ножем, додати сіль.

Сіль потрібно розрахувати приблизно так:
Якщо маленька помідора(на один укус) -1/4 ч.л. на 1 помідорку.,
Невелика(як у мене)- 1/3 ч.л.,
Середня-1/2 ч.л.солі,
Велика- 3/4 ч.л. солі.
Перемішати сіль з часником та зеленню.

З помідори вирізати плодоніжку.
Я вирізала кавовою ложечкою, можна маленьким ножем.

Тією ж ложечкою начинити помідори  часником та кропом з сіллю.

Для помідор з петрушкою і цибулею:

  • Помідори 500 г 6 шт.
  • Цибуля (середня) 1 шт.
  • Петрушка зелена 0,5 пучка
  • Перець чілі 1 шт.
  • Сіль 2 ч.л.
Цибулю подрібнити разом з петрушкою та перцем.
Додати сіль та начинити помідори.


В контейнери де будуть солитися помідори можна викласти на дно сухий кріп,петрушку, листя вишні чи смородини.
Викласти помідори фаршировані часником та зеленню в один шар.

Бажано,щоб томати були однакового розміру! 
Якщо вони будуть різного розміру,тоді в отвір потрібно буде спочатку засипати сіль(згідно вище приведеному розрахунку солі на 1 помідору), а тоді закласти зеленню з часником чи цибулею.

Закрити кришками та залишити  при кімнатній температурі на добу.
Далі ще одну-дві доби витримати в холодильнику.
Як швидко помідори стануть соленими (квашеними) залежить від кімнатної температури,розміру томатів і т.д.
Зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.



Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 30 Июля 2015
# 0

ням-ням! сделаю такие, уж очень вкусно выглядят

richinna 30 Июля 2015
# 0

ок! жду с отчетом!

Ксюша 30 Июля 2015
# 0

добре ! буде!

konfairy 30 Июля 2015
# 0

J,Красота какая. Обязательно отчитаемся А есть их вместе с начинкой?

richinna 30 Июля 2015
# 0

да, вместе с начинкой, она к тому времени тоже сквасится и станет мягкой
Их даже можно будет разрезать на пополам или на 4 части,если большие. 
Помидоры берите плотные и мясистые.

konfairy 30 Июля 2015
# 0

Иннуш, ты, умничка, хорошо написала про соль в рецепте. А то я уже пересолила  малосольные фаст-огурцы в контейнере. Потом у тебя прочитала, что их лучше "попками" в соль макать.

richinna 30 Июля 2015
# 0

да,но много зависит от сорта, температурных условий и тойже соли
Юра(forum) уже бы меня заругал,как профес.повар

gutka 31 Июля 2015
# 0

цікавий рецепт, апетитні помідорки)

richinna 31 Июля 2015
# 0

Дякую!

snv71 2 Августа 2015
# 0

прикольно надо попробовать

richinna 11 Августа 2015
# 0

Натали,пробуй на здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014