Теплий салат з сиром Камамбер і медовим курячим філе

Автор: richinna 29 Декабря 2018
Теплий салат з сиром Камамбер і медовим курячим філе
Чудове поєднання в салаті з розтопленим сиром Камамбер, ніжним та соковитим запеченим курячим філе, солодкою редькою, салатним листям Ромен, консервованим персиком, ківі і мікрогріном гречки.

Потрібно:

  • Куряче філе (половинка) 1 шт.
  • Імбир корінь 10 г.
  • Часник 3 зубчик
  • Соус теріякі 1 ст. л.
  • Топлене масло ГХІ 1 ст. л.
  • Мед 1 ст. л.
  • Сіль, перець, свіжий тім'н:
  • Копчена паприка 1 ч.л.
  • Розмарин свіжий 1 шт.
Змішати соус теріякі, натертий імбир і часник, сіль, перець, тім'ян, копчену паприку, мед і топлене масло.
Натерти сумішшю куряче філе, викласти на фольгу, зверху покласти гілочки розмарину і тім'яну.
Запекти куряче філе в духовці при 180 град. 15 хвилин на верхньому і нижньому нагріві.
Сир Камамбер надрізати зверху плісняву, запекти при 230 град. - 5 хвилин.
Змішати для запрвки: 
Зернову гірчицю 1ч.л., мед 1 ч.л., соєвий соус 1 ст.л., листочки свіжого тім'яну, сік лимону 1 ст.л., сіль і суміш олій: 1 ч.л. кунжутної, 1 ч.л. кукурудзяної, 1 ст.л. оливкової. Цибулю нарізану дуже мілким кубіком, збити до загустіння. Краще брати цибулю шалот, або білу цибулю. Також можна використовувати цибулю-порей ( білу частину) 
Викласти на блюдо листя салату Ромен, очищену і нарізану солодку редьку. ( якщо редька тверда її потрібно нарізати і посолити, залишити на декілька хвилин, щоб пустила сік. Нарізати тепле куряче філе (гострим ножем), консервований персик, ківі.
В середині блюда викласти розтоплений сир Камамбер, додати остальні інгредієнти.
Посипати мікрогріном гречки.
Полити салат заправкою і одразу подавати. 
Смачного і Веселих Свят! 
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Декабря 2018
# 0

Думаю, что это очень вкусно.Сочетание вкусов и солоноватого и сладковатого и кислого- просто замечательно, да еще заправка такая пикантная. Спасибо.

richinna 30 Декабря 2018
# 0

Мої домочадці цей салатик зацінили Дякую, за добрі слова 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014