Скумбрія в паприці

Автор: Oksana_sadova 29 Января 2017
Скумбрія в паприці
Скумрія дуже корисна риба. Вікторія Попін, автор цього рецепту, вказує, що таким чином можна готувати любу рибу, зокрема й оселедця. Не бійтеся високої температури приготування. При короткому але інтенсивному по температурі приготування , риба виходить соковитою. Головне не перетримати.

Ингредиенты

  • скумбрія 2 шт.
  • мелена паприка 1 ст. л.
  • оливкова олія 3 ст. л.
  • сіль до смаку
  • лимон для подачі
Духовку розігріти до 200 ᵒС. Скумбрію добре помити й обсушити паперовим рушником. 
Викласти на робочу поверхню шкіркою донизу.
 У невеликому посуді змішати паприку та оливкову олію.
За допомогою пензлика змастити отриманою пастою скумбрію.  Викласти рибу у жаротривкий посуд змащений тонким шаром олії і посолити до смаку.
Запікати 10-12 хвилин, в залежності від роботи духовки. Риба повинна повністю пропектись.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 29 Января 2017
# +1

Люблю скумбрію і як я її тільки не готую.У мене дуже багато рецептів її приготування. Такого ще не бачила. Беру у КК. Дякую.

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Я по такому рецепту перший раз готувала, чоловікові дуже сподобалася така рибка Дякую,Світлана

konfairy 29 Января 2017
# +1

І я не пробувала скумбрію з паприкою. Обов'язково приготую!

Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Маю надію, що сподобається.Дякую,Женя

richinna 30 Января 2017
# 0

Колись думала,що та паприка що продається у нас в магазинах -то паприка після угорської паприки і закарпатської,розумію що то далеко не паприка 
Впевнена,що рибка цікава вийшла

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014