Солена риба

Автор: Oksana_sadova 30 Ноября 2016
Солена риба
Пропоную сьогодні приготувати дуже смачну солену рибу.

Ингредиенты

  • скумбрія (вагою 600-700г) 2 шт.
  • сіль 1 ст. л.
  • часник
  • перець духмяний мелений
  • зерна гірчиці 1/2 ч.л.
  • лавровий листок
Рибу розморозити, відрізати голову, хвіст.Розрізати не по животу, як ми звикли, а по спині.Таким чином зберігається жир риби, що знаходиться саме в животі. Витягнути через розріз хребет.Рибу промити.
Розкласти філе , посипати спеціями та часником порізаним на пластини.Скласти філе до купи та рибу двічі, загорнути в харчову плівку або в пакет целофановий, і на добу в морозильну камеру.

Смачного!

Таку рибку можна досить довго зберігати в морозильній камері, коли потрібно просто викласти її і розморозити перед вживанням.

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Декабря 2016
# 0

Вже давно готую так рибу, один з моїх улюблених рецептів http://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/seld-solenaya-s-chesnokom-2567.html#.WEAbwHSg_Dc

Oksana_sadova 1 Декабря 2016
# 0

Walentina 19 Августа 2018
# +1

Дякую, тепер і мій улюблений рецепт з оселедця, він мені більше смакує.

Oksana_sadova 22 Августа 2018
# 0

На здоров'я!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014