Запечений паштет з печінки

Автор: julinka 30 Августа 2015
Запечений паштет з печінки
Запечений паштет з свинячої печінки з додаванням курячого м'яса

Ингредиенты

  • куряче м'ясо (окорочка) 200 г.
  • печінка 400 г.
  • морква 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • сало 250 г.
  • перець чорний за смаком
  • сіль
  • лавровий лист
печінку та сало ( у мене з м'ясною прослойкою) нарізати
за допомогою м'ясорубки печінку, куряче м'ясо та сало змолоти, в кінцы додати порублену цибулю та моркву, та також змолоти. Додати сіль та чорний перець
на деко прямокутньої форми з високими бортами покласти папер пергаментний та на нього вилити печінкову масу
запікати паштет в заздалегідь разогрітій духовці до 180 град 40-60 хвилин, дать паштету охолонути. Смачного
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 30 Августа 2015
# 0

паштети — це смачно 

julinka 30 Августа 2015
# 0

дякую!!!

richinna 30 Августа 2015
# 0

julinka 31 Августа 2015
# 0

snv71 3 Сентября 2015
# 0

просто вкуснятина, уже такой хочу!

richinna 3 Сентября 2015
# 0

даже попробовать  не дала?

julinka 6 Сентября 2015
# 0

нет, муж ел, Натали ко мне после работы не зашла

Ксюша 5 Сентября 2015
# 0

смачний рецепт! теляча печінка або індика також підійдуть?

julinka 6 Сентября 2015
# 0

абсолютно люба печінка підійде

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014