Сік з гарбуза, яблук та груші

Автор: gutka 14 Сентября 2015
Сік з гарбуза, яблук та груші
Пропоную приготувати корисний для здоров’я  гарбузовий сік, щоб налагодити травлення, зміцнити імунітет і подовжити молодість. Крім того, регулярне вживання гарбузового соку сприяє зниженню «поганого» холестерину, поліпшує стан судин. А щоб напій був не тільки корисний, а ще й дуже смачний розвести його із соком з яблук та груші.

Ингредиенты

  • гарбуз 150-200 г.
  • яблука 3-4 шт.
  • груша 1 шт.
Для приготування соку слід відібрати стиглі, з яскраво-оранжевою м’якоттю, гарбузи. Для соку всі складові нарізати невеликими шматками закласти в соковижималку і через пару хвилин насолоджуватись свіжовичавленим соком. 
Смачного Вам!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 16 Сентября 2015
# 0

я настільки люблю гарбуз,що напевно можу пити сік з гарбуза без добавок

gutka 16 Сентября 2015
# 0

це суцільна користь)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014