Підчеревина копчена в мультиварці-коптильні

Автор: julinka 15 Августа 2015
Підчеревина копчена в мультиварці-коптильні
Я щаслива володарка мультиварки-коптільні, завдяки цій диво-помічниці, я в домашніх умовах копчу різні смакоти.

Ингредиенты

  • підчеревина 1 кг.
  • часник 4 зуб
  • лавровий лист 3 шт.
  • суміш перців 1 ч.л.
  • спеції до сала 1 ч.л.
  • сіль 1 ст. л.
Підчеревину помити, обсушити, розрізати на декілька частин. Часник розрізати на декілька частин та нашпігувати їм підчеревину. В посуді змішати спеції, ціми спеціями натерти підчеревину зверху та збоків. Поставити у холодильник на 2 дні для просолки
У коптильню насипати щепу, накрити кришкою
поставити рещітки та на них покласти підчеревину
виставити програму для копчення та зачекати...
ось воно і готово, а які аромати...
смакує як гарячим так і холодним, але з хлібчиком:) Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 15 Августа 2015
# 0

Смачноооо й ароматно, дійсно диво-помічниця)) у мене простенька модель мультиварки, я просто запікаю — виходиить дуже смачно також.

julinka 15 Августа 2015
# 0

Дякую, тут  ще з копченим ароматом виходе

Tori_kithen 16 Августа 2015
# 0

Аж слюнки потекли от такой фотографии. Вкуснятина такая. Эх, жаль у меня нет такой коптильни. 

julinka 16 Августа 2015
# +1

вкуснятина, мы частенько ей пользуемся

snv71 16 Августа 2015
# +1

Смачно! Це на конкурс? Бо дуже українське блюдо)

julinka 16 Августа 2015
# 0

таки так

Казимирка 18 Августа 2015
# 0

Захлебнулась слюной и обзавидовалась! Даже не знала, что существуют такие ультиварки-коптильни! Супер!

julinka 18 Августа 2015
# 0

спасибки, сама не знала об их существовании, пока такой подарок не получила

richinna 18 Августа 2015
# 0

julinka 18 Августа 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014