Як заквасити та замарінувати капусту у домашніх умовах: 5 смачних рецептів

Автор: Ксюша 10 Ноября 2015
Як заквасити та замарінувати капусту у домашніх умовах: 5 смачних рецептів
Пропоную п'ять простих та смачних рецептів хрумкої квашеної та маринованої капусти:
з морковою і солодким перцем, з цибулею чи без, з оцетом чи сіллю, лавровим листом та іншими спеціями - обирайте і готуйте на здоров'я!
Квашена капуста з болгарським перцем та цибулею - це рецет хрумкої капусти який кваситься одразу в банку. Крім звичних інгрідієнтів (капусти та моркви) додаємо цибулю та лавровий лист. Також у цьому рецепті можна обрати або солодкий перець або ратунду, що вам більше смакує.
Готуйте квашену капусту в домашніх умовах і зберігайте у прохолодному місті на балконі узимку чи у холодильнику.
Якщо ж Ви хочете заквасити капусту на зиму, або на 2-3 роки, то Вам сподобається рецепт Квашена капуста в балоні
Цей рецепт налічує всього чотири інгрідієнти: капусту, моркву, сіль та цукор. Квашену капусту Ви зможете використати в своїх нових рецептах, наприклад, капустний пиріг або вареники з капустою.
Якщо ж це Ваша перша спроба приготовути капусту, то раджу почитати про два експеріменти і два рецепти. Рекомендую перший із них, уже через 3 години після приготування ви отримуєте смачний рецепт маринованої капусти.
І ще один смачний рецепт марінованої капусти можно знайти тут. Капуста у цьому рецепті порізана великими скибочками, а марінад з духмяним ароматом спецій.
А якщо Ви хочете прикрашити свою капусту, Ви можете її зафарбувати буряком. Рецепт марінованої крашеної капусти тут: маринована капуста
Обирайте та готуйте за нашими рецептами мариновану чи квашену капусту, тоді на Вашому святковому столі, обід та вечерю завжди буде смачна закуска. 
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014