Печінка в горіховому соусі

Автор: richinna 18 Апреля 2018
Печінка в горіховому соусі
Соковита печінка з тушкована в горіховому соусі у мультиварці. Просто і смачно.

Потрібно:

  • Печінка (яловича, свинна) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Горіх грецький 1
  • Часник (середні зубчики) 5
  • Кисле молоко 500
  • Карі, хмелі-сунелі, перець, сіль з
  • Олія або смалець 1
Свинячу печінку підморозити і зняти плівку. Натерти содою і залишити на годину. Добре промити і порізати на кусочки. 
Цибулю порізати крупними чвертькільцями.
Нагріти мультиварку з жиром на програмі "смажити 45 хв." та викласти в каструлю печінку, підсмажити помішуючи до зміни кольору, додати цибулю, перемішати. Кришку не закривати. 
Подрібнити горіхи і часник.
До кислого молока додати спеції і перемішати. 
Додати до печінки з цибулею: горіхи та часник, вилити молоко зі спеціями.
Закрити кришку. Тушкувати до закінчення програми і залишити на підігріві на 30 хвилин.
Подавати печінку поливаючи соусом в якому вона тушкувалась. 

Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 18 Апреля 2018
# 0

Смачна печінка і соус до неї. Дуже люблю приправу карі, я б її додавала до всього де можна.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014