Мясо, запечене у рукаві, з аджикою

Автор: Oksana_sadova 25 Ноября 2016
Мясо, запечене у рукаві, з аджикою

У цьому рецепті використовувала свою кабачкову аджику.
За цим рецептом можна запікати шинку, рульку, реберця, шпондер і т.д. Це виходить надзвичайно смачно!

Ингредиенты

  • м"ясо 1 кг.
  • сіль
  • часник
  • аджика
  • перець мелений чорний
Мясо натираємо сіллю, перцем і подрібненим часником. Залишаємо на декілька днів,щоб воно добре промаринувалося, якщо невеликий шматочок мяса, то можна і на декілька годин, це все залежить від вашого бажання.  Потім змащуємо аджикою.
Викладаємо у рукав для запікання і в духовку на 1.5 — 2 години.
Смачного!
49

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 25 Ноября 2016
# +1

Виглядає дуже ніжно і апетитно!

Oksana_sadova 25 Ноября 2016
# 0

Дійсно виходить дуже ніжне мяско

SvetlanaAnikanova 25 Ноября 2016
# +1

Теж люблю такий  варіант приготування м`яса. Коли воно готується у рукаві, то завжди виходить смачно.

Oksana_sadova 26 Ноября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014