Печериці гострі у гірчичному соусі

Автор: Oksana_sadova 12 Ноября 2016
Печериці гострі у гірчичному соусі
Ці грибочки можна вживати як окрему страву - закуску, а можна як заправку до салатів.

Ингредиенты

  • печериці сирі 500 г.
  • гвоздика 4 шт.
  • гірчиця звичайна 5 ч.л.
  • гірчиця в зернах 3 ч.л.
  • лавровий листок 1 шт.
  • олія 1 ст. л.
  • мед 1/2 ст. л.
  • духмяний перець 3 шт.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • оцет 2 ст. л.
  • часник (зубці) 2 шт.
Гриби промити. Лавровий листок, перець і гвоздику помістити у посудину з водою,коли закипить - посолити і покласти туди гриби. Варити біля 20 хвилин після цього як закипить вода. Гриби викласти і охолодити.
Для соусу: змішати два види гірчиці,
додати мед,
оцет та
подрібнений часник.
Додати олію та 
добре перемішати.
Заправити соусом грибочки.
Акуратно перемішати.
Перекласти в баночку, закрити і помістити мінімум на добу в холодильник.
Смачного!
Пропоную приготувати ще дуже смачні мариновані печериці 
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/marinovani-pecherici-9398.html
Для конкурсу від ТМ "Жменька"
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 12 Ноября 2016
# +1

Гостренька закуска

Oksana_sadova 12 Ноября 2016
# 0

Дуже смачна вийшла

Violet 16 Ноября 2016
# +1

Спасибо за рецепт заправки. Я еще добавила морковь

Oksana_sadova 17 Ноября 2016
# 0

Як приємно, що рецепт пригодився Дякую за фотозвіт Морква смачне доповнення, ще раз дякую за довіру

Violet 17 Ноября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014