Печінковий торт запечений у духовці

Автор: Oksana_sadova 11 Августа 2016
Печінковий торт запечений у духовці
Такий тортик прикрасить святковий стіл, а також його можна брати із собою на пікнік. Можна його зробити і в порційних формах.

Ингредиенты

  • печінка 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • яйця 3 шт
  • сіль, мелений чорний перець
  • манна крупа 5-6 ст.л.
  • сода харчова 1/4 ч.л.
  • коржі вафельні
  • морква 1 шт
  • зелень
  • сир твердий
  • майонез
Печінку разом з цибулею перекрутити через мясорубку. Додати яйця,сіль, перець, манку і соду. Перемішати до однорідного стану.
В змазану форму викласти один вафельний корж, зверху трошки печінкової начинки.
Розрівняти та посипати натертою морквою.
Повторити так декілька разів — в мене вийшло три шари, зверху має бути корж вафельний, який змазати майонезом.
Форму щільно закрити фольгою
та поставити у розігріту духовку при 180С на 1 годину.
Коли тортик охолоне прикрасити сиром та зеленню. Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 11 Августа 2016
# +1

интересно! такой вариант печеночного торта, я вижу впервые
Благодарю за открытие

Oksana_sadova 11 Августа 2016
# +1

Рекомендую. Дуже смачно виходить

richinna 11 Августа 2016
# +1

Винахідливо)))

Oksana_sadova 12 Августа 2016
# 0

Дякую

julinka 16 Августа 2016
# +1

очень оригинально!

Oksana_sadova 17 Августа 2016
# 0

ДякуюЦе ще і дуже смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014