Риба запечена в лаваші

Автор: Oksana_sadova 20 Апреля 2018
Риба запечена в лаваші
Скумбрія - смачна і корисна риба, cьогодні пропоную приготувати  рибу, запечену в лаваші. 

Ингредиенты

  • гірчиця діжонська 1 ст. л.
  • лаваш 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 100 г.
  • олія 60 мл.
  • масло вершкове 2 ст. л.
  • морква 70 г.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • сметана 250 г.
  • скумбрія морожена 2 шт.
Цибулю почистити, нарізати кубиками й обсмажити на соняшниковій олії  до прозорості.
Додати очищену і натерту на крупній тертці моркву. Готувати, помішуючи, 2-3 хвилини. Приправити частиною солі і чорного меленого перцю.
Сметану з'єднати з  гірчицею ,додати сіль та перець.  Перемішати.
  Скумбрію промити, видалити всі кісточки, обробити на філе. Кожне філе розрізати на 4 частини.
Кожен лист лаваша  розрізати на 4 частини-прямокутника. Змастити кожен прямокутник тонким шаром вершкового масла.
З одного краю лаваша викласти 1 повну столову ложку цибулево -морквяної суміші. Зверху змащуємо соусом (1ст.л.) і 
зверху викладаємо шматочок риби.
Загорнути конвертиком.
Викласти конвертики в форму, застелену пергаментом. Змастити їх зверху  соусом, який залишився.
Запікати при 180 ° С 25-30 хвилин. 
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Violet 21 Апреля 2018
# 0

Отличное блюдо!

Oksana_sadova 28 Апреля 2018
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014