Рибка під пікантною шапочкою

Автор: Oksana_sadova 3 Марта 2018
Рибка під пікантною шапочкою
Швидко, легко, пікантно і  дуже смачно!

Ингредиенты

  • риба(філе) 2 шт.
  • сухарі панірувальні 3 ст. л.
  • томати вялені 6 шт.
  • майонез 1 ст. л.
  • сир твердий 50 г.
  • сіль
  • сік лимона
Томати дрібно нарізати. 

Змішати їх з панірувальними сухарями і майонезом, щоб вийшла  "крихта".

Нарізати кубиками твердий сир.
Перемішати з томатами та сухарями.
Викласти філе риби (в мене хек)) в форму для запікання (у мене скляна, я її нічим не змащувала), посолити і поперчити філе риби і легенько полити соком лимона.
На філе риби викласти цю суміш ..


Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин.
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Марта 2018
# +1

Забрала до КК! З мене — звіт!

Oksana_sadova 24 Марта 2018
# 0

Дуже надіюся, що тобі Женічка та твоїй родині  засмакує  Це надзвичайно смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014