Святкові рулетики з ананасами

Автор: Oksana_sadova 4 Января 2017
Святкові рулетики з ананасами
Признаюся, що я вперше готувала мясо з ананасами, дуже сподобалося, ніжне і дуже сочне. 

Ингредиенты

  • шматок свинини
  • банка ананасів
  • часник
  • мед
  • гірчиця
  • твердий сир
Беремо мясо ( в мене шматок на 800г) та нарізаємо як на відбивні.
Трошки його відбиваємо, але не дуже сильно, я це роблю скалкою для тіста через плівку.
Складаємо мясо в окрему широку посудину.
Відкриваємо ананаси, готуємо мед та гірчицю ( в мене діжонська).
Зливаємо сік з ананасів, додаємо туди за смаком мед та гірчицю.Перемішуємо та 
заливаємо мясо, воно повинно добре покривати мясо. Залишаємо у холодильнику на добу, не більше і не менше.
Нарізаємо дрібно ананаси,
додаємо подрібнений часник та натертий сир. Перемішуємо і начинка в нас готова.
Готуємо рулетики: викладаємо шматочки  мяса,
зверху начинку та скручуємо рулетики. З країв ховаємо хвостики ,щоб не витікав сік і начинка. Якщо погано тримається купи, то можна скріпити зубочистками, в мене було пару таких рулетиків.
Беремо форму,змазуємо олією та викладаємо рулетики, щільно один біля одного.Ставимо у духовку і готуємо до готовності, час від часу поливаємо зверху соком, який утворився внаслідок запікання рулетиків.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 4 Января 2017
# +1

а я люблю дуже м'ясо з ананасами і курочку і свинину... раніше часто робила так,як ти  тільки не загортала рулетиками, а на відбиту свинину викладала ананас і посипала сиром, і так запікала до легкої скоринки 
так... є у мене баночка ананасів...треба щось вигадати...свинини поки немаю,а от філе курочки знайдеться

Oksana_sadova 4 Января 2017
# 0

Zmeychka 5 Января 2017
# 0

И я такой вариант люблю больше всего!

richinna 5 Января 2017
# 0

Zmeychka 5 Января 2017
# 0

Мясо с ананасами всегда очень вкусно!  Мои сразу кричали "Что за ерунда? Сладкое мясо?" и т.д.... но когда попробовали, мнение изменили полностью

Oksana_sadova 6 Января 2017
# 0

Нам дуже засмакувалоЧоловік зайшов на кухню, а я в цей час маринувала мясо і побачив, що я туди наливаю сік з анасів, то був так легко сказати "шокований" і зразу було питання "А мясо що буде солодке?", а потім коли спробував готове мяско, похвалив , дав добро на повторення цієї смакоти

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014