Картопляна піца з грибами і помідорами

Автор: gutka 21 Марта 2018
Картопляна піца з грибами і помідорами
Смачна піца з грибами і помідорами на основі з тертої картоплі - готувати просто й швидко.

Ингредиенты

  • картопля 400 г.
  • цибуля 1 шт.
  • морква середня 1/2 шт.
  • яйце 1 шт.
  • насіння соняшника і гарбуза 2 ст. л.
  • борошно цільнозернове 2 ст. л.
  • сіль за смаком
  • соус томатний 2 ст. л.
  • шампіньйони 2-3 шт.
  • помідори 2 шт.
  • сир твердий 50 г.
  • олія 2 ст. л.
  • орегано
Овочі помити, почистити. Картоплю з морквою стерти на середню сторону тертки, злити рідину що утвориться. Цибулю дрібно нарізати. У глибокій мисці з'єднати терту картоплю з морквою, цибулю, яйце, сіль, борошно й насіння. Ретельно перемішати.
Форму вистелити папером для випічки, змастити олією. Викласти картопляну основу, гарно притискаючи ложкою. Зверху скропити олією. Випікати у розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.
Тим часом нарізати гриби і помідори. Сир натерти.
Картопляну основу дістати, змастити томатним соусом, викласти гриби з помідорами. Зверху притрусити тертим сиром і орегано.
Відправити піцу ще на 12-15 хвилин.

Гарячою подавати до столу.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 21 Марта 2018
# +1

Яка краса!  Дуже люблю картопляну піцу і часто її готую, правда трохи по-іншому, але картопляна піца будь як приготовлена- це завжди ситно і смачно.

gutka 21 Марта 2018
# 0

Дякую, я переглядала Ваш рецепт, також спробую приготувати)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014