Крученики з молодою капустою запечені під томатним соусом

Автор: gutka 3 Июня 2018
Крученики з молодою капустою запечені під томатним соусом
Крученики зі свинини пропоную приготувати з начинкою з молодої,ранньої капусти. У запечених в духовці кручениках, під томатним соусом, м'ясо виходить дуже ніжне і м'яке.

Ингредиенты

  • філе свинини 500 г.
  • капуста (молода) 1/2 шт.
  • цибуля 1/2 шт.
  • олія для смаження
  • сіль, перець до смаку
  • Для томатного соусу:
  • пассата (перетерті помідори) 200 мл.
  • часник до смаку
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • лавровий листок
Цибулю нарізати дрібними кубиками. Підсмажити на олії до м'якості.
Половину не величкого качана капусти пошаткувати.
Нашатковану капусту додати до цибулі, слегка обсмажити, приправити сіллю та перцем. Додати декілька ложок води, накрити кришкою і протушити хвилин 5-6 на повільному вогні.
Начинка для кручеників готова.
Залишити охолоджуватись.
М'ясо нарізати, як на відбивні.
У мене сьогодні свинна вирізка.
Відбити м'ясо з обох сторін. Приправити до смаку улюбленими приправами.
Далі на кожен шматочок відбивної викласти по ложці начинки і щільно загорнути в рулетики (так як у мене вирізка, я брала по два шматки)
Викласти крученики для запікання у форму для випічки.
Залити крученики томатним соусом, зверху я ще поперчила. Відправити запікатись у розігріту духовку до 190 градусів.
Якщо соус загустий, потрібно додати трішки води.
Запікати приблизно 40-45 хвилин. Під час запікання 2-3 рази поливати крученики соусом.
Насамкінець додати лавровий листочок.
Подавати до столу з рисом/картопляним пюре та овочами)))
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014