Курячі гомілки запечені з овочами

Автор: richinna 13 Декабря 2018
Курячі гомілки запечені з овочами
Смачна і ситна страва насичена запашними ароматами розмарину і селери з цитрусовою ноткою. 
Легко, просто, доступно. 

Потрібно:

  • Картопля 10 шт.
  • Морква мілка 5 шт.
  • Корінь селери 200 г.
  • Гомілки курячі 1 кг.
  • Розмарин, спеції, оливкова олія
  • Цедра лимону чи апельсину 1 ст. л.
Замаринувати гомілки. Картоплю вимити і зварити з шкіркою у підсолені воді.  Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією викласти картоплю і придавити кулаком. Між картоплею розкласти почищену невеличку моркву або розрізану вздовж, нарізаний брусками корінь селери. Моркву і селеру змастити олією. Розкласти зверху на овочі гілочки розмарину. Посолити. 
Гомілки попередньо замаринувати в улюблених спеціях з додаванням оливкової олії і цедри лимону чи апельсину (тільки тонку кольорову шкірку!) 
Викласти курячі гомілки зверху на овочі. Запікати в духовці при температурі 220 град. при верхньому і нижньому нагріві 20 хвилин. 
Потім перевернути гомілки іншим боком і запікати ще 10-15 хвилин.
Корінь селери виходить смачний і цікавий в запеченому вигляді) Подавати запечені овочі з курячими гомілками прикрасивши свіжим розмарином, додатково можна ще посипати цедрою. 

Смачного! 
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014