Сачове з броколі

Автор: richinna 23 Ноября 2017
Сачове з броколі
Страва болгарської кухні. 
Також можете приготувати  Сачове з гарбузом 
і класичне сачове та дізнатися, що таке САЧ.

Потрібно на 4 порції:

  • М'ясо 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Кабачок (маленький) 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Печериці 5-6 шт.
  • Броколі 1 шт.
  • Помідори маленькі 3-5 шт.
  • Оливки 10-12 шт.
  • Лайм солений або свіжий) 1 шт.
  • Вино (Марсала) 100 мл.
  • Олія 3-4 ст. л.
  • Сіль,перець,тмін,хмелі-сунелі за смаком
Розігріти Сач з олією. 
Свинину порізати великим кубиком, цибулю на пелюстки. 
Болгарський перець порізати крупними часточками повздовж, кабачок грубими кружальцями. 
В розігрітий сач викласти м'ясо та підсмажити 1-2 хвилини до зміни кольору. Поперчити та приправити спеціями. Додати цибулю і смажити ще 3-5 хвилин.
Перемішати та викласти перець з кабачком. 
Влити вино. 
Тим часом порізати помідори на 2-4 частини,  печериці та броколі. 
Броколі бажано підготувати заздалегідь: 
проварити у підсоленій воді з дрібкою соди 1 хвилину.
Викласти печериці,броколі і помідори в сач, зверху додати оливки і солений лайм.  , посолити і обережно перемішати.


 Взагалі,сачове готується до напівготовності овочів, вимикається і подається на стіл у сачу на підставці, де воно ще кипить і доходить до готовності. 
Полити соком лимону чи лайму. 

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Ноября 2017
# 0

 Чудове, крім останього- " доходить до готовності на столі" Хто ж це витримає — сидіти і дивитися на таку смакоту, вдихати аромати... ні, ми з'їмо "аль денте"!

richinna 24 Ноября 2017
# 0

Дивитися не треба, потрібно їсти! Від плити до столу за 2-3 хвилини все доходить до готовності і тримає страву гарячою ще 20 хвилин, як мінімум при якісному і справжньому сачі 

konfairy 24 Ноября 2017
# 0

А-а, хитренька, привезла собі сачик ексклюзивний...а я їхнє сачове розкладу по наших українських горшиках! Дякую тобі за соду — диво, а й справді колір зберігається!

richinna 24 Ноября 2017
# 0

Можна використовувати інше глиняне деко, яке можна нагрівати на плиті. Сач має смажитися, а не тушитися

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014