Спагетті з гарбузом та перцем

Автор: gutka 22 Сентября 2016
Спагетті з гарбузом та перцем
 Спагетті з гарбузом та перцем готуються швидко і просто, а смак просто чудовий.

Ингредиенты

  • макарони (спагетті/пенне) 150 г.
  • гарбуз 140-150 г.
  • перець болгарський 1 шт.
  • часник (зубки) 1-2 шт.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • соус томатний 2 ст. л.
  • петрушка (подрібнена зелень)
  • сир фета 50 г.
  • сіль, перець за смаком
Гарбуз і перець нарізати не дрібними кубиками. Розігріти на сковорідці  оливкову олію, додати подрібнений часник, шматочки гарбуза і солодкого перцю і смажити до готовності. Посолити та поперчити за смаком, додати пару ложок (краще домашнього) томатного соусу. Перемішати і ще пару хвилин протушити.

Тим часом відварити  спагетті до стану All Dente, злити воду. Подавати пасту на порційних тарілках, а зверху викласти тушені овочі. Сир фету нарізати, вискласти зверху на страву та відразу подавати до столу.

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 22 Сентября 2016
# 0

чому не в блозі "Братство тыквы"? і ще 1 фотодля конкурсу

gutka 22 Сентября 2016
# 0

Фоторецепт з минулого року) а для конкурсу сьогодні виставлю сирник з гарбузом)

richinna 22 Сентября 2016
# 0

якщо на конкурс можна історії,вироби з гарбуза, то рецепти що в історіїдумаю,теж можна якщо не виставлялись на інших сайтах

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014