Новорічний стіл 2015: оригінальні та смачні страви і закуски

Автор: Ксюша 23 Декабря 2014
Новорічний стіл 2015: оригінальні та смачні страви і закуски
Таке свято, як Новий Рік хочеться зустріти особливо яскраво та незвично. І не останню роль тут буде відігравати накритий до зустрічі гостей стіл, заставлений всілякими стравами і закусками. Чим же здивувати і порадувати своїх друзів і близьких? Ось декілька оригінальних і смачних блюд, які цілком зможуть поповнити Ваше новорічне меню.

М'ясне блюдо до столу

Смачна та спокуслива Курочка купецька, запечена таким оригінальним чином в вині та перці, неодмінно викличе фурор за святковим столом і надовго запам'ятається вашим гостям. Та й готувати її зовсім не складно. Спробуйте!


Оселедець під шубою оригінальний

У більшості людей новорічний стіл асоціюється (окрім стандартного салату Олів’є) з барвистою і смачною Шубою. Але вам пропонується сучасна варіація цього блюда під назвою Оселедець під шубою або роли зі збереженням усіх стандартних інгредієнтів і додаванням желатину.

Такі незвичайні рулетики гарантовано не залишаться непоміченими і надалі, можливо, навіть стануть одним з ваших фірмових блюд.


Новорічний салат

Підтримати новорічний дух і додати святкового настрою за столом вам допоможе яскравий салат Веселий сніговичок з сьомгою. Пікантна корейська морква, солона сьомга, яйця з картоплею та вареною морквою, приправлені майонезом, утворюють яскравий і насичений смак, який обов'язково припаде вам до душі. А якщо сюди ще й додати оригінальне подання в новорічному стилі, то щире захоплення усіх присутніх за святковим столом вам забезпечено! Та, незабудьте, про символ нового року чарівну Козу, будь-який салат можно приготувати у вигляді Вівці чи кози, наприклад Новорічний салат "Вівця"


Апетитна закуска

Святкову нотку надасть також закуска, виконана з капелюшків шампіньйонів з додаванням шинки та сиру, під назвою Шампіньйони під снігом. Вона дуже смачна, абсолютно не морочлива в приготуванні і досить незвичайна. Адже натертий сир і справді нагадує сніг, якій щойно випав, не знаходите?


Святковий десерт

Яке ж застілля без десерту? А в новорічну ніч особливо! І так хочеться приготувати щось незвичайне, смачне і, по можливості, не занадто трудомістке. Тому цей незвичайний бісквітний торт Сніговик з вершковим кремом і додаванням ківі, хурми та гіркого шоколаду стане для вас справжньою знахідкою! Ніжний, з тонкою кислинкою ківі та пікантним присмаком гіркого шоколаду він просто підкорить вас!


З наступаючими вас святами, і нехай наступний рік буде сприятливим і принесе вам щастя і благополуччя!


А що Ви плануєте готувати на новорічний стіл 2015?

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014