Булгур з овочами в сковороді

Автор: richinna 23 Октября 2018
Булгур з овочами в сковороді
Проста поживна страва з булгуру і овочів. Підходить і на сніданок, і обід, і вечерю, яка швидко готується в сковороді. 
Потрібно: 
Булгур  -250 г 
Часник -1 зубч.
Помідор -1/2 шт.
Болгарський перець -1/3 шт. 
Цукіні -1/2 шт. 
Печериці -3 шт. 
Брокколі 5-6 суцвіть. 
Оливкова олія -2 ст.л 
Вершкове масло -2 ст.л. 
Хмелі-сунелі, сіль -за смаком. 
Вода 500-600 мл
Нагріти оливкову олію з 1 ст.л. масла, викласти порізані цукіні, гриби та перець. Збільшити вогонь. Підсмажити.
Через хвилину додати помідору, брокколі (бланшировану) і часник. Смажити підкидаючи ще 1 хвилину. 
Додати булгур до овочів в сковороду. 
Сковорода має бути з товстим дном або товстостінна, яка довго тримає тепло.
Легенько перемішувати булгур з овочами, щоб він підсмажився 1-2 хвилини. 
Додати сіль і хмелі-сунелі, влити воду і дати закипіти воді. Вода має покрити повністю овочі з булгуром. 
Коли вода закипить, зменьшити вогонь і накрити кришкою. Готувати 5-7 хвилин при повільному бурлінні, вимкнути вогонь,  додати ще 1 ст.л. вершкового масла і залишити булгур з овочами доходити ще 10 хвилин в сковороді під кришкою. 
Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014