Кисіль з льону на сніданок

Автор: richinna 29 Марта 2018
Кисіль з льону на сніданок
Корисний і поживний, смачний кисіль на сніданок додасть Вам бадьорості і енергії, розбудить Ваш розум, захистить Ваш організм і нагодує Ваш шлунок. Кисіль з льону ~ це Ваша краса зовні і зсередини!

Потрібно:

  • Льон( перемелений) 2
  • Куркума 1
  • Кориця, імбир, гвоздика ( мелені)
  • Мед 1
  • Сік половини лимону
Льон змелений викласти у велику чашку. 
Додати куркуму, по 1/2 ч.л. кориці та імбиру, гвоздики 1/4 ч.л.
Перемішати і залити окропом. 
Для жінок більше користі принесе золотистий льон (білий), а чоловікам звичайниц коричневий. 
Я беру  два види льону 50/50
Ще раз добре перемішати і залишити на 10-20 хвилин.
В теплий кисіль додати мед та вичавити сік 1/2 лимону.
Чашечки від лимону можна висушити і додавати у ванну)))
Перемішати кисіль з льону і теплим вжити на сніданок. Змелений льон потрібно тримати в герметичному посуді в морозильній камері або подрібнювати кожен раз по новій порції. В багатьох країнах світу забороняється продавати масло льону, бо при світлі і теплі, воно окислюється і стає страшним концерагеном, теж саме відбувається з насінням, коли нарушається оболонка насіння.

Смачного! 
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 30 Марта 2018
# 0

Мабуть це корисно, але дуже незвичайно. Не звикли ми до таких сніданків.

richinna 30 Марта 2018
# 0

З часом, кожна людина задумується над собою, своїм виглядом і своїм здоров'ям, бо знає, що все це залежить від того, що вона вживає і особливо на сніданок. Як на мене, то це ідеальний сніданок не взираючи на те, що раніше я ніколи не снідала Все приходить з часом, або коли вже пізно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014