Смачне картопляне пюре з секретним інгредієнтом, який робить його ніжним і повітряним.
Потрібно:
- Картопля 800 г.
- Кабачок молодий 400 г.
- Зелень петрушки і кропу 1 упаковк(-а, -и)
- Часник зубч. 3 шт.
- Смалець, сметана 2 ст. л.
- Сіль, перець, мускатний горіх
- Пармезан 30 г.
- Мікрогрін редису 20 г.
Почистити картоплю, порізати, залити окропом, як закіпить додати очищений кабачок від шкірки і насіння, посолити. Варити до готовності.
Злити окремо воду в якій варились овочі, розім'яти картоплю і кабачок в пюре, додати смалець, сметану, подрібнену зелень, перець, мускатний горіх.
Часник вичавити через часникодавку і влити відкладений бульйон, все добре вимішати.
Викласти картопляне пюре на блюдо, посипати пармезаном і мікрогріном редису.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиПюре виглядає, як вишукана страва!
Дякую