Салат з печінкою тріски і мікрогріном

Автор: richinna 28 Сентября 2018
Салат з печінкою тріски і мікрогріном
Може на перший погляд і дивне поєднання, але дуже цікавий і смачний салат з печінкою тріски, сиром горгонзола, виноградом, кедровими горішками, червоною солодкою цибулею та з мікрогріном: соняшника, гречки, гороху і цибулі. 

Потрібно:

  • Печінка тріски 1 б
  • Червона цибуля 1
  • Мікрогрін мікс ( гречка, горох, соняшник, цибуля) 100 г
  • Кедрові горішки 30 г
  • Сир горгонзола 50 г
  • Виноград 70 г
  • Сік лимону, гірчиця в зернах, сіль: за смаком)
В бокали розкласти пів банки печінки тріски, додати тонко нарізані напівкільця солодкої цибулі. Зверху посипати мікрозеленню соняшника.
Сир горгонзола або дор блю подрібнити на мілкі кусочки і викласти на мікрогрін соняшнику.
Зверху викласти мікрозелень гречки.
Посипати кедровими горішками і викласти розрізаний навпіл виноград.
Зверху викласти залишки печінки тріски і мікрогрін горошку.
Змішати олію з печінки тріски з сіллю, соком лимону і гірчицею. Полити салат. 
Завершити приготування мікрозеленню цибулі. 
Подавати салат з печінкою тріски, горгонзолою, виноградом і мікрогріном- охолодженим. 
Смачного! 
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014