Риба під сиром

Автор: richinna 10 Июля 2017
Риба під сиром
Нототенія запечена з молодим горошком під яєчно-сирною скоринкою.

Потрібно на 6 порцій:

  • Риба нототенія 600 г
  • Зелений молодий горошок 1 скл.
  • Плавлений сир пастоподібний (типу Янтарь) 6 ст. л.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Сметана(молоко) 6 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сир твердий 80 г
  • Сік лимону 1 ч.л.
  • Спеції для риби за смаком
  • Борошно для смаження,олія за потребою
Нототенію (хек, мінтай, тріска) почистити, приправити спеціями та обваляти в борошні.  
Я використовую торбинку.

Підсмажити рибу з обох боків на олії до золотавої скоринки. 
Дати трошки охолонути та відділити рибне філе від хребта і плавникових кісточок.
Розкласти рибу по формочкам для запікання змащених олією. 
Присипати зеленим молодим горошком.
Додати пастоподібний вершковий плавлений сир.
Білки відділити від жовтків. 
Жовтки розтерти з сіллю,сиром і сметаною.
Білки збити в густу піну з соком лимону.
Викласти білки до жовтків та легенько перемішати.
Викласти яєчно-сирну масу  в форми на рибу з горошком.
Запікати рибу під сирно-яєчною скоринкою в духовці 30-40 хвилин при 180 град.
Дуже смачна рибна запіканка. Горошок солоденький виходить і добре доповнює своїм смаком.
Подавати рибу запечену з молодим горошком під сирно-яєчною скоринкою гарячою. 

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 11 Июля 2017
# 0

Красота какая! Иннуш, вот только у тебя я научилась "играться" с молодым горошком Раньше только стручками ели и в супчик. Много его и не сеяли, так, для малых, побаловаться. А тут и с рыбой, и с сыром — красотень

P.S. Твои формы вызывают легкую зависть (надо уже начинать писать письма Миколаю — пусть готовится)

richinna 11 Июля 2017
# 0

У меня в этом году аж ДВА ведра замороженого

konfairy 11 Июля 2017
# 0

richinna 11 Июля 2017
# 0

и это еще не конец могу выслать НП

Oksana_sadova 16 Июля 2017
# 0

Oksana_sadova 16 Июля 2017
# 0

Така ніжна рибка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014