Пропоную рецепт домашнього плавленого сиру.З його складу не входять яйця.ні вершкове масло.Такий сир відварюється не в молоці,а в звичайній воді.І,тим не менш,сир виходить смачним і поживним.Він добре ріжеться й підійде для приготування бутербродів,салатів,для нарізки на стіл.
Воду довести до кипіння і опустити в неї заморожений протягом 2 годин сир.на маленькому вогні протримати сир в гарячій воді рівно 15 хвилин.Вода при цьому навіть не закипить,але грудка сиру значно зменшиться в розмірі і вода стане схожою на сироватку.Відкинути сир на марлю і добре віджати.Помістити віджатий сир в кухонний комбайн(насадка Металевий ніж). Подрібнити.Покласти сир в каструлю.Додати сіль,соду і соняшникову олію.Поставити каструлю на водяну баню і нагрівати,помішуючи.Сир поступово почне плавитися.Заважати, поки сир не поплавится до потрібної консистенції.На це піде приблизно 10-15 хвилин.викласти сир на плівку надати бажану форму і охолодити.
Комментарии
следить за комментариямиЗараз же приступаю до приготування такого апетитного сиру.
Тількищо дочиталась, що в інгредієнтах нема соди.Скільки її має бути?
соди потрібно 1 ч.л. я просто новичок,еще не все заню как и куда писать