Куряча печінка з інжиром або/или Куриная печень с инжиром

Автор: richinna 26 Сентября 2013
Куряча печінка з інжиром або/или Куриная печень с инжиром

Не можу чекати до завтра))) щоб поділитися з вами рецептом дуже смачної і ніжною курячою печінки з інжиром.
Готується швидко,так що потрібно підготувати всі інгредієнти заздалегідь,а тоді вже починати готувати.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!







Куряча печінка 300г
Цибуля(синя) 1шт
Інжир свіжий 3-4шт
Вершкове масло та олія по 1 ст.л.
тім'ян 0,5 ч.л.
червоне сухе вино 1ст.л.
цукор 0,5 ч.л.
бульйон або вода 3-6 ст.л.
бальзамічний оцет 1ч.л.

Печінку помити та просушити паперовими рушниками.

Печінку притрусити борошном, посолити та поперчити.
Цибулю порізати.
На глибокій сковороді з широким дном розігріти масло з олією,додати цибулю та тім'ян.
Протушкувати на маленькому вогні 2-3 хвилини.
Збільшити вогонь та швидко обсмажити курячу печінку підкинувши декілька разів.
Інжир помити та порізати на 4-6 частин.
До печінки додати вино та цукор.
та дати вину випаруватися.
Додати бульйон,інжир та бальзамічний оцет. Тушкувати печінку з інжиром ще 5-6 хвилин.
Подавати печінку з інжиром відразу поливши соусом який утворився в пательні.

Смачного!

84

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 27 Сентября 2013
# 0

С инжиром? Оригинально. Не пробовала!

richinna 28 Сентября 2013
# 0

Так попоробуй!

julinka 27 Сентября 2013
# 0

ооуооо-на-нанана, Инна, это нечно очень вкусное наверное

richinna 28 Сентября 2013
# 0

да,очень вкусно и печень очень мягкая, а готовится всего 15 минут на огне.

Ксюша 27 Сентября 2013
# 0

ого! и оригинально и красиво 

richinna 28 Сентября 2013
# 0

и вкусно-вкусно! Моя Аня всю печень с луком и съела, а мне оставила инжир даже не попробовав его в печени,т.к. он ей в свежем виде не понравился,говорит что пахнет болгарским перцем

Ксюша 3 Октября 2013
# 0

Marsella 29 Сентября 2013
# 0

Анют, респект, я бы тоже съела только печенку, а инжир — маме  

richinna 3 Октября 2013
# 0

ага,мама худее будет

Marsella 3 Октября 2013
# 0

Аха! Мама и так в прекрасной фоме! Анютке — приветище!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014