Гарнір з перлової крупи

Автор: richinna 1 Ноября 2016
Гарнір з перлової крупи
Перловка з болгарським перцем та ароматними спеціями приготовлена в сковороді або у мультиварці виходить соковитою,запашною і смачною.

Потрібно:

  • Оливкова олія 3-4 ст. л.
  • Тмін 1 ч.л.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Томатний сік 100 мл
  • Орегано (сухий) 1 ч.л.
  • Перець чилі мелений 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Базилікова сіль 2 ч.л.
  • Перлова крупа (пластівці) 1,5 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Зелень петрушки за смаком
На сухій сковороді прогріти помішуючи насіння тміну, щоб відкрилися ефірні масла, на повільному вогні та влити оливкову олію. 
Додати орегано,чилі і порізаний кубиком болгарський перець. Смажити помішуючи одну хвилину.
Влити в сковороду томатний сік 
додати часник і базилікову сіль та тушкувати під кришкою дві хвилини.
Всипати до сковороди з овочами і спеціями перлову крупу чи перлові пластівці, перемішати.
Влити воду до перлових пластівців і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності перловки. Для швидшого приготування можна залити окропом. 
Якщо Ви використовуєте  перлову крупу від ТМ "Жменька" іі потрібно промити і  замочити в холодній воді на 2 години 1:2, злити воду та залити окропом,щоб покрив крупу, на 20 хвилин накривши кришкою для набухання.
Далі готувати як пластівці.
В кінці готування перловки додати зелень петрушки та подавати перловку з овочами гарячою на гарнір. 






Смачного!
Рецепт на конкурс від ТМ "Жменька"
51

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 2 Ноября 2016
# 0

Апетитно, люблю перлову кашу

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Дякую

konfairy 8 Ноября 2016
# 0

У меня все очень любят перловку, но такую красивую я ещё не готовила. Просто плов получился!

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Постный плов

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014