Цей сонячний, неймовірно ароматний та зігріваючий напій завжди готую в зимовий період.
Два апельсини добре вимити і облити гарячою водою.
Шкірку зняти ножем для чищення овочів. Шкірка не повина мати слідів білої плівки, інакше настоянка буде гірка!
Шкірку разом з імбирем (3-4 скибочки) помістити в скляний посуд. Залити спиртом (або горілкою — тоді співвідношення води і горілки буде 250 мл:500 мл) і залишити в прохолодному, темному місці протягом восьми днів.
Щодня настоянку струшувати!
Комментарии
следить за комментариямиО, как я люблю апельсиновый сок! И все, что с апельсином тоже! Это должно быть очень вкусно! Главное, не передержать (из своего опыта)
міцний напій з апельсиновим ароматом)
а мне противопоказан алкоголь с цитрусовыми,жаль!
Фото очень солнечные!
дякую)
Апельсиновый сок когда добавлять?