Салат з опеньок та болгарським перцем

Автор: Oksana_sadova 28 Августа 2016
Салат з опеньок та болгарським  перцем
Для любителів грибів!

Ингредиенты

  • гриби 4 кг
  • цибуля ріпчаста 1,5 кг.
  • болгарський перець 1,5 кг
  • оцет 100 мл
  • олія
  • сіль
Гриби перебрати, добре вимити, залити водою, довести до кипіння і варити 30 хвилин (я варила хвилин 50). Готові гриби промити водою. Цибулю і перець почистити і нарізати цибулю - півкільцями, а перець - як вам подобається.
Овочі окремо посмажити на олії до напівготовності.
Потім перемішати з грибами, посолити, влити оцет ,я ще додала духмяний перець горошком і тушкувати 40 хвилин. Гарячий салат розкласти в банки, накрити кришками і стерилізувати 0,5 л - 30 хвилин, закатати.

Вихід 5 л.
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 28 Августа 2016
# +1

Вже є опеньки?

Oksana_sadova 29 Августа 2016
# 0

Це рецепт з мого архіву. Виставила, з надією що комусь пригодиться, бо сезон скоро розпочнеться

Ксюша 29 Августа 2016
# 0

Так-так, і справді сезон близько

richinna 29 Августа 2016
# +1

Таке поєднання мені ще невідоме треба пробувати

Oksana_sadova 29 Августа 2016
# 0

Рекомендую Коліжанки які пробували в мене цей салат, завжди просили рецепт, а чоловік взагалі їв би його великою ложкою

richinna 29 Августа 2016
# 0

Я не можу сказати,що в мене взагалі любителі салатів закручених,хіба лечо... але якщо хтось назбирає підпеньки))) то пів порціїї можна зробити на пробу

Oksana_sadova 29 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014