Дуже корисні маффіни, без цукру, зате з медом і прованськими травами ;)
Дуже корисні маффіни, без цукру, зате з медом і прованськими травами ;)
Потрібно:
225г. цільнозернового жорнового пшеничного борошна "Жменька"
50г. кукурудзяного борошна
1 ч.л. розпушувачу
1/4 ч.л. солі
1/4 ч.л. соди
1 яйце
2/3 склянки молока
2 ст.л. меду
2 ст.л. вершкового масла (розтопленого)
2 ч.л. суміші прованських трав (базилік, розмарин, шавлія, майоран, чабрець, орегано, тим'ян)
Змішати цільнозернове пшеничне борошно "Жменька", кукурудзяне борошно, розпушувач, соду і сіль.
Додати яйце, молоко, мед, масло, трави. Добре перемішати.
Форми для маффінів можна змастити олією чи маслом (я не змащую). Викласти тісто. У мене вийшло 6 маффінів. Можна з тієї ж кліькості тіста зробити 8, але трошки менших. .Випікати при температурі 180 ° С протягом 18-20 хвилин або поки зубочистка не виходитиме сухою з випічки.
Найкраще смакують теплими.
Комментарии
следить за комментариямицікаво!
так, це цікавий рецепт, — мені дуже сподобався