Хочу поділитися способом варіння підчеревини в харчовому пакеті або пакеті для запікання.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Хочу поділитися способом варіння підчеревини в харчовому пакеті або пакеті для запікання.
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Підчеревина(грудинка) -500г Приправа для сала 2-3 ст.л. (сіль,перець,кориандр) часник 3-5 зубчиків пакет для запікання або рукав, може бути харчова плівка(термо) Сало натерти спеціями та часником. Залишити в холодильнику на 3-4 години. |
Замотати в пакет для запікання, випустити повітря і міцно зав'язати. Вода не має попасти в пакет при варці ні в якому разі!!!! Я зверху "одягала" сало ще в додаткові пакети з щільними застібками. |
Помістити в кастрюлю з холодною водою і варити дві години. |
Залишити підчеревину у воді до повного охолодження. Дістати з пакету і покласти в холодильник на 40 хвилин. |
Смачна і соковита підчеревина! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСупер! Это я люблю))
Спасибо,дорогой!
И мы такое любим!
я раньше или в духовке или варила просто в воде без пакета и горячую натирала специями... в пакете мне больше нравится... не надо кастрюлю мыть
я так же делаю в духовке, сварить в пакете пока не догадалась как-то (мерси за идею!), или фарширую... а за кастрюлю это точно
Какая красота! Кастрюля чистая, сало! Выложила из пакета кусок сала в окружении...ну, просто в желе. Жаль, не могу сделать фотку. Нежнейшее сало и прозрачное янтарное желе, студень в смысле! Иннушик, 1000!
Спасибо и на здоровье,дорогая Женя!