Швидкий спосіб, а сало виходить ніжним,смачним і м'яким. Можна солити підчеревину, баки та звичайне сало.
Швидкий спосіб, а сало виходить ніжним,смачним і м'яким. Можна солити підчеревину, баки та звичайне сало.
Сало (в мене свинячі баки)-800 г Сіль крупна(морська)-4 ст.л. Приправа до сала 20-25г Часник 5 зубчиків( або за смаком) Сіль з розрахунку 1 ст.л. на 200г сала. |
Сало(баки) порізати на 4-5 кусків,залити холодною водою,щоб вода покрила сало, та довести до кипіння. |
Варити сало рівно три хвилини, додати сіль та перемішати, можна також додати лаврове листя,духм'яний перець. |
Приправу до сала перемішати з розчавленим часником. Сало достати з розсолу та промокнути серветкою. Натерти приправою,скласти в контейнер та зберігати в холодильнику або загорніть в харчову плівку та зберігайте в морозильній камері. Таке сало добре переносить заморозку. |
Їсти можна вже через декілька годин. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусно, несомненно!!! Забираю на конкурс, где постараюсь повторить, заодно показать, один из рецептов этой вкусняшки по закарпатски.. Спасибо!
Дякую! и с нетерпением жду рецепт твоего сала
Я вірю — це дуже смачненько.
Мій чоловік брав таке сало на рибалку,каже що народ зацінив!
У меня как раз кусок подчеревины "безхозным" остался! Спасибо, Иннусик!
На здоровье,Янусик!
Ещё раз большое спасибо за рецепт! Что у меня, что у мужа на работе разлетелось в один момент!
Спасибо, Яночка за фотоотчет,рада что понравилось!
Я уже по 2 кг солю за раз, вот сегодня опять засолила,мужу на зимнюю рыбалку в самый раз!