Якщо Вам попалася не дуже солодка диня, можна її висушити і тоді,вона стане солодшою та ароматнішою, і буде взимку нагадувати Вам про літні аромати та жарке сонце)))
Диню розрізати та видалити насіння.
Розрізати на частки та зняти шкірку.
Порізати м'якоть дині на кусочки.
Розкласти порізану диню на піддони сушарки
та сушити диню при 70 градусах біля 5-6 годин.
Диня має бути сухою і гнучкою, не персушуйте інакше диня буде кришитися.
Зберігати в сухому прохолодному місці в герметичній упаковці.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯ вот помню вяленые дыни! Это — бомба! А сейчас сушеные! Удивительно, как такая сочная дыня высыхает в листочек Ароматные, наверно.
Очень ароматные! чтоб были вяленые надо резать потолще и сушить меньше,но тогда хранить сложнее... я сушу,чтоб в кладовке хранить
Наче чіпси , але корисні !
Дуже хочу спробувати