Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
На 1 літрову банку потрібно: Перець помити,просушити і почистити,часник також. |
Не поспішайте викидати насіння від солодкого перцю. |
Висушіть його і приготуйте домашню приправу,якою взимку можна приправляти супи, борщі, овочі, м'ясо та хліб. |
Перець і часник перекрутити на м'ясорубці або блендері. Додати всі інгредієнти,перемішати приправу з перцю та залишити на 5-10 хвилин. |
В стерилізовані сухі банки розлити аджику,закрити щільною кришкою та сховати в холод. В холодильнику зберігається така приправа до 2-х років!!!!! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКакой "костлявый" перчик , я тут в последнее время почти пучтые встречаю.
какой уродился свекровь подогнала
На счет приправы из семян — это тема! Иннушик, как всегда с полезными и нужными идеями, спасибочки дорогая! Вот такой способ приготовления аджики я не видела. Обычно основа — помидоры. Я не сомневаюсь, что вкусно. Взяла в КК. дай бог приготовить все, что взяла в неё
З нетерпінням чекаю цієї чудо-приправи з зерняток перцю! Дуже зацікавило мене особисто, як любительницю додавати всякої всячини у вигляді приправ до різних страв!!!
Запасайтесь насінням
Це смачно+5. Рецепт майже як в мене, але гостріше та без оцту.