![Аджика-приправа з перцю або/или Сырая аджика из перца](/userfiles/articles/big/1379276642_3491.jpg)
Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Таку аджику не потрібно варити, бо готується вона з сирих продуктів і зберігається приправа з перцю в холодному місці біля року, зберігаючи всі корисні вітаміни.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
![]() |
На 1 літрову банку потрібно: Перець помити,просушити і почистити,часник також. |
![]() |
Не поспішайте викидати насіння від солодкого перцю. |
![]() |
Висушіть його і приготуйте домашню приправу,якою взимку можна приправляти супи, борщі, овочі, м'ясо та хліб. |
![]() |
Перець і часник перекрутити на м'ясорубці або блендері. Додати всі інгредієнти,перемішати приправу з перцю та залишити на 5-10 хвилин. |
![]() |
В стерилізовані сухі банки розлити аджику,закрити щільною кришкою та сховати в холод. В холодильнику зберігається така приправа до 2-х років!!!!! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКакой "костлявый" перчик
, я тут в последнее время почти пучтые встречаю.
какой уродился
свекровь подогнала![](/img/smiles/girl_wink.gif)
На счет приправы из семян — это тема! Иннушик, как всегда с полезными и нужными идеями, спасибочки дорогая! Вот такой способ приготовления аджики я не видела. Обычно основа — помидоры. Я не сомневаюсь, что вкусно. Взяла в КК. дай бог приготовить все, что взяла в неё![](/img/smiles/ag.gif)
З нетерпінням чекаю цієї чудо-приправи з зерняток перцю! Дуже зацікавило мене особисто, як любительницю додавати всякої всячини у вигляді приправ до різних страв!!!![](/img/smiles/ag.gif)
Це смачно+5. Рецепт майже як в мене, але гостріше та без оцту.