Фрикадельки з манкою

Автор: Oksana_sadova 24 Сентября 2016
Фрикадельки з манкою
Фрикадельки з манкою виходять дуже сочні та смачні, за рахунок того що готуються у вершках.

Ингредиенты

  • фарш свинячо-яловичий 400 г
  • яйця 1 шт
  • цибуля ріпчаста 70 г
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • манка 2-3 ст. л.
  • борошно 2 ст. л.
  • вершки 200 мл
  • масло вершкове 20 г
  • часник
Фарш викладаємо в миску і вбиваємо яйце. Цибулю натираємо на тертці, часник пропускаємо через прес і викладаємо їх до решти інгредієнтів. Додаємо сіль і чорний мелений перець.
Додаємо манну крупу.Добре перемішуємо.
Із готового фаршу формуємо фрикадельки, обвалюємо їх у борошні
 і викладаємо у форму для запікання.
Заливаємо фрикадельки вершками.
Вершкове масло нарізаємо тонкими пластинами і викладаємо його поміж фрикадельок. Відправляємо фрикадельки в розігріту до 160 градусів С духовку на 30 хвилин. У процесі запікання соус загусне і придбає гарний жовтувато зеленуватий колір.
Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014