Гомілки курячі з розмарином

Автор: gutka 28 Декабря 2016
Гомілки курячі з розмарином
Готувала на вечерю гомілки з розмарином, смачно і просто. Подавала до столу з овочевим салатом. 

Ингредиенты

  • гомілки курячі 3 шт.
  • для маринаду:
  • сіль до смаку
  • куркума мелена 1/4 ч.л.
  • паприка мелена 1/2 ч.л.
  • сухий часник до смаку
  • перець чорний мелений до смаку
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • розмарин свіжий
В окремій мисочці змішати мелену паприку, куркуму, сухий часник, сіль морську, перець чорний мелений. Додати олію і гарно перемішати. Додати листочки свіжого розмарину.
Курячі гомілки добре вимити, висушити паперовим рушником. Гарно змастити підготовленим маринадом. Залишити на годинку-другу.
Гомілки запікати при температурі 180 градусів, перших 40-45 хвилин прикривши фольгою, а решту 10-12 хвилин без фольги.
Смачного!
Коли розпочинала готувати страву, було ще зовсім не темно, а фінальні фото вже не вдалось зробити якісно, нажаль. 
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Які вони апетитні,я аж їсти захотіла, а ще три години робочого дня

gutka 28 Декабря 2016
# 0

це так, як я твій салат з помідорками побачила 

konfairy 28 Декабря 2016
# 0

Це одна порція! Класні "гирлянди" на фото!

gutka 28 Декабря 2016
# 0

ну ми зараз, тільки удвох, одненька була мені, а дві для коханого 

gutka 28 Декабря 2016
# 0

"гирлянди" — вирізала зі шкірок мандаринових, так була аромотерапія — на всю кухню 

richinna 30 Декабря 2016
# 0

і гірлянди пропустила з курочкою. РОзмарин в самий раз до курочки

richinna 30 Декабря 2016
# 0

а чим вирізала? я теж такі хочу

gutka 3 Января 2017
# 0

ой пропустила питання, у мене є такі формочки зірочки: одна більша а друга зовсім маленька, я ними ось це печиво вирізаю:http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/rozhdestvenskoe-pesochnoe-pechene-8635.html

Zmeychka 29 Декабря 2016
# 0

Смакота!

gutka 29 Декабря 2016
# 0

дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014