Вдалий рецепт смачних котлет для домашнього гамбургера і т.д., які можна приготувати заздалегідь і зберігати заготовки котлет для фаст-фуда в морозильній камері.
Потрібно на 3 котлети:
- Фарш м'ясний(свинина+яловичина) 50/50 300-400 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Базилік,орегано: по 1/2 ч.л.
- Сіль,перець: по 1/3 ч.л.
- Сухарі панірувальні(домашні) 3-4 ст. л.
Панірувальні сухарі беруться з розрахунку 1 ст.л. сухарів на 100 г фаршу. Котлети можуть бути двох видів: тоньші та грубші)))
Фарш вимісити зі всіма інгредієнтами та добре"вибити", він має бути досить щільним,це нормально так і треба!
Розділити фарш та сформувати три щільних кульки і за допомогою ножа з широким лезом розбити кульки в плоску котлету діаметром, як булка,висотою 0,5-0,8 мм
Такі сформовані котлети можна викласти на доску та заморозити 1-2 години, потім добре загорнути в харчову плівку і зберігати в морозилці.
Смажити котлети в грилі 8-10 хвилин, олією можна не змащувати,або на сковороді змащеній олією,а краще без неї, по 4-5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Можна готувати і під кришкою.
Комментарии
следить за комментариямиНаступним рецептом будуть булки для гамбургера?))
Ні,булки julinka напекла
http://www.chef.com.ua/recepty/solenaia_vypechka/bulochka-dlya-gamburgera-zames-v-hlebopechke-8638.html#.VzHV0_VkjDc
А котлетки дуже апетитно виглядають
Отличные котлетки!
Спасибо,Лика!
Классные котлетки!
Я похожими (в основном из куриной грудки) тоже запасаюсь в морозилку летом: готовить практически некогда, а так булки купила, зелени, огурчиков-помидорчиков надергала, котлетки с морозилки поджарила — и готово!
Яночка,делимся рецептом! не жадничаем
ой, щось я вся така забігана-заклопотана, все ніколи...
як не облінюся вкрай, то будуть і мої котлетки... напевно