Свинина в кавовому маринаді / Мясо в кофейном маринаде

Автор: richinna 11 Января 2016
Свинина в кавовому маринаді / Мясо в кофейном маринаде
В натуральній каві зазвичай маринують м'ясо на шашлик. Я спробувала замаринувати свинну вирізку(солодке м'ясо) і приготувати в мультиварці, та була просто приголомшена результатом! М'ясо стає дуже м'яким і ніжним, і надзвичайно смачним з пікантною ноткою. Це варто спробувати!!! 
Також дуже цікаве поєднання з соусом з йошти

Потрібно:

  • Свинина 500 г
  • Цибуля 150 г
  • Діжонська гірчиця 1 ч.л.
  • Бальзамічний оцет 2 ч.л.
  • Перець чорний мелений,сіль за смаком
  • Каза заварна натуральна 200 мл
  • Молоко 100 мл
  • Олія 2 ст. л.
Свинину порізати, додати діжонську гірчицю, бальзамічний оцет,олію,сіль та перець.
Влити до м'яса холодну заварну каву.
Все добре перемішати.
Зверху свинину залиту кавовим маринадом накрити кільцями цибулі.
Та маринувати свинину в каві в холодильнику від 4-х до 12 годин. 
Ось таке м'яке і ніжне м'ясо стає від кофеїну, але воно не стає "ватним"-як від ківі.
В кастрюлю мультиварки викласти свинину, випарити залишки кавового маринаду, додати кільця цибулі, 
Смажити м'ясо разом з цибулею 10 хвилин.
Якщо у Вас натуральна кава запарена, то можна долити і маринад який залишився. 
В мене кава з гейзера,тому вона має гірковатий смак і дуже крепка, я долила 100 мл молока і протушила з відкритою кришкою 5-7 хвилин.
Свинина маринована в кавовому маринаді і тушкована в молоці має витончений аромат і неперевершений смак!Спробуйте,рекомендую! 
Також рекомендую: 
Свинину запечену в меленій каві
Свинину тушковану у вині і молоці 



Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 12 Января 2016
# 0

Очень интересный рецепт, а на вкус мясо какое получается?

richinna 13 Января 2016
# 0

Явно выраженого аромата и вкуса кофе- НЕТ! Но необычная нотка присутствует. Вкусно и необычно!

zubec 29 Января 2016
# 0

интересный рецепт)

richinna 30 Января 2016
# 0

snv71 31 Января 2016
# 0

дааа интересно эксперементировать, надо попробывать, еще корицы и бадьяна добавить)

richinna 1 Февраля 2016
# 0

... и шоколада главное, не переборщить я последнее время заметила, чем меньше специй- тем вкуснее, Чтоб не перебивали, а дополняли, но и изюминка должна какая-то присутствовать обязательно!

Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Для такого кофемана как я этот рецепт — находка! Спасибо, Иннусь!

richinna 14 Марта 2016
# 0

На здоровье,Яночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014