Курочка під пікантним соусом

Автор: Oksana_sadova 26 Февраля 2017
 Курочка  під пікантним соусом
Замість томатної пасти можна брати кетчуп гострий або томатний соус.

Ингредиенты

  • курячі бедра, крильця 1/2 кг.
  • томатна паста 1 ст. л.
  • майонез 1 ст. л.
  • приправа до шашлику
  • мед 1/2 ст. л.
0,5 кг курячого мяска  помити,натерти приправою до шашлику і залишити для маринування на 30 хв.
Приготувати соус.
Цією масою гарненько змастити курочку ,можна перемішати у посудині,щоб курятина була повністю у заливці.Залишаємо маринуватися ще на 30 хв.
Потім викласти у глибоку форму  і запікати при 180с -  30 хв.,періодично перевертаючи , для рівномірного запікання.

Виходять дуже рум"яні. Просто і смачно.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014