Салат «Сoleslaw»

Автор: Oksana_sadova 5 Сентября 2016
Салат «Сoleslaw»
Цей салат дуже популярний в Європі та Америці. Основний його інгредієнт — капуста, а родзинкою і відмінною рисою є заправка з ніжним, пряним, злегка вершковим смаком. У цьому салаті присутні 2 види капусти: біло- і червонокачанна. Про властивості білокачанної знають все і часто використовують в кулінарії, а ось червону незаслужено обходять стороною. Червонокачанна капуста зберігає в собі в рази більше мінералів, заліза і кальцію, так само в рази перевищує кількість вітаміну С.
В інтернеті можна знайти дуже багато варіантів цього салату, я вибрала цей варіант і непрогадала, бо це дуже і дуже смачно.

Ингредиенты

  • капуста білокачанна 300 г
  • капуста червонокачанна 300 г
  • кріп 1 пучок
  • цибуля зелена
  • сметана 150 мл
  • гірчиця 1 ст. л.
  • цукор 1 ч.л.
  • оцет яблуний 2 ст. л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
Червонокачанну капусту вимити і тонко нашаткувати. Білокачанну капусту теж вимити і тонко нашаткувати. Зелень кропу та цибулю вимити, обсушити і дрібно посікти. Овочі та зелень скласти в відповідний за розміром великий салатник.
Для заправки змішати в невеликій мисці сметану, гірчицю, білий винний або яблучний оцет, цукор, сіль і мелений чорний перець.

Заправити соусом салат, добре перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник хвилин на двадцять-тридцять.

Смачного!

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 5 Сентября 2016
# 0

Знаю,що червона капуста корисна але не дуже мої її полюбляють через її жорсткість, тай купити її зараз можна все рідше. А якщо додати до заправки ще подрібнену морську капусту,салатик вийде просто бомба в усіх смислах Якось приготую,як тільки натраплю на червону капусту

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

з морською капустою не куштувала, при нагоді спробую

richinna 5 Сентября 2016
# 0

щось тіпа такого,непомітної добавки http://www.chef.com.ua/recepty/Salat/salat-dvi-kapusti-abo-salat-z-morskoyu-ta-pekinskoyu-kapustoyu-5267.html#.V8156zFkjDd

Илья1654 5 Сентября 2016
# +1

Огромное спасибо за данный салат! Последний раз пробовал его когда жил в Италии! Жене очень сильно нравился, на каждом празднике его готовит!) 

Oksana_sadova 6 Сентября 2016
# 0

На здоров"я! Дуже приємно, шо рецепти комусь потрібніЄ дуже багато варіантів цього салату, додають моркву, родзинки і т.д., але  родзинкою цього салату  є заправка.Досить часто його готую.

БелкаВквадрате 17 Февраля 2017
# 0

Вопрос, есть у меня винный уксус но только красный, подойдет такой? 

Oksana_sadova 17 Февраля 2017
# 0

Можна, але буде відрізнятися на смак, як для мене яблучний   і білий винний більш мякші  на смак, але це моя думка, вам можливо сподобається, спробуйте

БелкаВквадрате 17 Февраля 2017
# 0

Дякую за відповідь)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014