Жива їжа: Жито ( пророщення)

Автор: richinna 15 Февраля 2018
Жива їжа: Жито ( пророщення)
 Жито проростає так само, як пшениця, дві доби. Купила на ринку з мішка, як зелену гречку.
Вживаю живу їжу п'ять днів (як харчову добавку) і схуднула на 3 кг, мене це звісно не радує (цього в планах у мене не було), але розумію, що організм очищається і наповнюється силою. 

Потрібно:

  • Жито 100 г
  • Питна вода
Жито висипати у півлітрову банку і промити проточною водою, перемішати у воді і все що вспливе злити з водою. 
Наповнити банку з житом до верху питною водою, натягнути марлю та залишити на 12 годин.
Промити жито через марлю під проточною водою, добре відцідити воду. 
Покласти баночку в глибоку мисочку і зачекати 3-5 хвилин. 
Покласти банку на бік і залишити в кухні на столі, ще на 12 годин .
Або покласти в теплому місці, якщо прохолодно
Далі, ще добу промивати зранку і ввечері, добре відціжувати воду, як вказано вище і залишати для проростання при кімнатній температурі. 
Зберігати в холодильнику 2-4 доби, промиваючи перед вживанням. 
Здоров'я Вам!!! 
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
NataliK 16 Февраля 2018
# 0

Пшеницю пропощую,  дуже смасно та корисно, а пророщене таким чином жито вперше бачу. Цыкаво, спробую.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014